сряда, 30 октомври 2013 г.

Филмът „50 нюанса сиво“



Книгата „50 нюанса сиво“ („Fifty Shades of Grey“) се превърна в бестселър, книга прочетена от хиляди жени, книга в се казват онези думи, която всяка жена иска да чуе. Новината че ще има екранизация развълнува не малки дами и въпросът кой ще изпълнява главните роли?

Филмът „50 нюанса сиво“ 




На 2 септември 2013 г. авторката на книгата Ерика Леонард Джеймс (Erika Leonard James), съобщи имената на актьорите, които ще пресъздадат образите на Анастейша Стил и Крисчън Грей. „С радост съобщаваме, че Дакота Джонсън приема предложението да изиграе ролята на Анастейша Стийл в екранизацията на романа „50 нюанса сиво пише Ерика в социалната мрежа Twitter. 23 годишната Дакота е известна с ролите си „Социалната мрежа“, сериала „Офис“...


Също така съобщава и името на главния актьор – Чарли Хънам ще бъде Кристиан (Крисчън) Грей във филма. 33 годишен актьор е известен с филмите „Хулигани“, „Цена на страстите“, „Студената гора“

По-рано имаше слухове, че главните роли в екранизацията на еротичния филм може да получат Мила Кунис, Иън Сомърхолдър, Ема Уотсън, Робърт Патинсън

Каква се случва с артистите от септември до сега?

“За Дакота се оказа твърде трудно да се справя с медийното внимание. Преходът от сравнително неизвестна актриса към постоянен обект на интерес я тормози. Самоувереността й страда и от това, че феновете на книгата продължават да се оплакват, че тя, както и Чарли Хънам, не се вписват в представите им за Анастейжа Стийл и Крисчън Грей”, казва за E! News източник, близък до дъщерята на Дон Джонсън и Мелани Грифит.

След като Хънам и Джонсън бяха избрани за главните роли, почитателите на бестселъра на Е Л Джеймс пуснаха петиции с искане продуцентите да преразгледат решението си и да посочат нови актьори, които по-добре отговарят на описанията в романа.

 Чарли Хънам

И ако Дакота още не се е отказала, то Чарли Хънам се отказа от ролята. Причините ангажираност с друг проект и не му е харесало вниманието на почитателките на романа.



Джейми Дорнан

Започва търсене на нов актьор. И той е намерен. Ирландският актьор Джейми Дорнан (Jamie Dornan). Познат е от филмите „Мария Антоанета“, сериала „Крах“ и “Веднъж в приказките“.

Началото на снимките на филма са определени за 13 ноември 2013 г.

Факт е, че фенове на романа от цял свят обсъждат актьорите, които може да изпълнят главните роли във филма „50 нюанса сиво“. Много от тях бяха недоволни кагато Чарли Хънам бе избран, според тях за ролята на Крисчън Грей по-подходящи са Иън Сомърхолдър („Дневникът на вампира“) или Мат Бомър (White Collar)


Иън Сомърхолдър


Мат Бомър

Според вас кой артист е най-подходящ за ролята на Крисчън Грей?

Източник: http://jenskologia.com

1 коментар:

  1. Мисля че имам по-добро предложение за гравен актьор за следващите части на филма .Гейбриъл Махт - какво ще кажете?

    ОтговорИзтриване