понеделник, 18 декември 2017 г.

„Коледни пожелания и бисквитени целувки“ - красива история за смелостта да обичаш

Коледни пожелания и бисквитени целувки“ е красива история за смелостта да обичаш, за смелостта да преследваш мечтите си, да пребориш страха и всичко това се случва под коледните светлини.
Аби е самотна майка, която обожава малкия си син Макс. Тя е медицинска сестра , но и се отдава възможност да реализира мечтата си да работи като интериорен дизайнер. Съдбата в лицето на Карълайн я среща с Ник- работохолик, за който компанията е всичко, докато на хоризонта не се появява младата, нежна, усмихната жена. Аби успява да го откъсне от служебните му ангажименти и да му покаже, че семейството, приятелите са тези, които са истинското в живота; че работата не може да те топли вечер в леглото; че не може да се грижи за теб, когато си болен.
Коледни пожелания и бисквитени целувки“ е една страхотна коледна история. История за духа, за вълшебството на Коледа, за семейството, за топлотата, за уюта, за обичта, за любовта... за всичко важно в живота... История, в която се сбъдват мечтите- а истинската мечта на човек е да бъде щастлив- всичко друго е на заден план.


https://hermesbooks.com/koledni-pozhelanija-i-biskviteni-celuvki.html

На листа имаше написано нещо, което от училището бяха копирали за всеки ученик и баща. Там пишеше: „Скъпи...“, а на празното място беше написано името на Макс. „Моето коледно желание е...“, а после бяха оставени редове за самото желание. С почерка на Ник беше написано: Искам да направя майка ти щастлива.“ 

 

Радина Йорданова

Няма коментари:

Публикуване на коментар