петък, 15 август 2014 г.

14 февруари 2015 година - денят на "Петдесет нюанса сиво"

Феновете на поредицата на Е Л Джеймс "Петдесет нюанса сиво" вече могат неспокойно да са в очакване на следващия Свети Валентин, защото филмът вече има официален трейлър, а датата на премиерата на филма вече е ясна - 14.02.2015 година!

След като дълго време имаше колебания кои актьори ще се въплътят в младия сексапилен предприемач Крисчън Грей и девствената плаха Анастейша Стийл, в края на миналата година самата Е Л Джеймс обяви имената им.

Дакота Джонсън е дъщеря на актьора ветеран Дон Джонсън от брака му с актрисата Мелани Грифит.

Смята се, че продуцентите са избрали Дакота, защото са искали млада, енергична актриса да изиграе ролята на девствената Анастейша, която се впуска в еротично приключение с мистериозния Крисчън Грей.



В ролята на мистър Грей ще видим Джейми Дорнън - ирландски актьор, модел и музикант. Дорнън е модел на световнозвестни марки като Calvin Klein, Dior, Armani и много други. През 2006 г. участва във филма на София Копола "Мария Антоанета". Играе и в първия сезон на телевизионния сериал "Имало едно време".


Малко след излизането на официалния трейлър в списание "Time" се появи коментар на актрисата Дакота Джонсън, в който тя сподели, че не би искала родителите й да проверяват таланта й като актриса точно в този филм.

Рекламната кампания на филма върви под мотото "Г-н Грей сега ще ви приеме", а музиката към видеото, както се очакваше, е версия на хита на Бионсе Dangerously in Love ("Опасно влюбена"). 


Феновете на поредицата искат филма да се приближава максимално към сюжета на книгата, но сцените ще бъдат далеч по-благоприлични и повечето от тях вече са заснети. Според продуцента на продукцията Майкъл Де Лука между Дакота и Дорнан имало страхотна химия и се разбирали чудесно не само на снимачната площадка. Възможно ли е двамата да са следващата звездна двойка предстои да видим, а дотогава ще сме в очакване на следващият Свети Валентин!

Ако все още не сте се запознали с Крисчън и  Анастейша не е късно да го направите! Книгите на Е Л Джеймс може да намерите тук: http://hermesbooks.com/avtori/e-l-dzhejms.html.

Следете за още новини на Facebook страницата ни: https://www.facebook.com/hermesbooks.



Няма коментари:

Публикуване на коментар