петък, 14 август 2015 г.

На 20 август излиза новият роман на Джейн Ан Кренц „Не се доверявай на никого“!



Грейс Елънд открива трупа на шефа си, мотивационния лектор Спраг Уидърспуун, и се превръща в първата заподозряна за убийството му. Неотворената бутилка водка на нощното шкафче я връща към кошмар от миналото й. Едва на шестнадесет, тя става свидетел на жестоко убийство. И тогава на местопрестъплението е открита бутилка водка. Грейс вярва в силата на позитивното мислене, но не и в съвпаденията.

Най-добрата й приятелка й урежда среща с непознат, която се оказва доста неловка и... неочаквано приятна. Джулиъс Аркрайт е успешен финансист, натрупал огромно състояние от бизнеса с рискови капитали. Бившият морски пехотинец не се доверява на никого. Отегчен от работата и обезверен от развода си, той се нуждае от ново предизвикателство.

Грейс получава зловещи съобщения от личния имейл на шефа си. Скоро младата жена не се чувства в безопасност дори в собствения си дом и се обръща за помощ към Джулиъс.

За да разкрият убиеца обаче, Грейс трябва да се върне назад в болезненото си минало...

 ***

С умението си да преплита вълнуващи любовни истории с динамични сюжети Джейн Ан Кренц се превърна във водеща авторка в съвременната дамска проза. Милиони читатели по света вече с нетърпение очакват всеки следващ неин роман. Това обяснява защо книгите й дебютират директно в Топ 10 на класациите за бестселъри.


Кренц е многостранна писателка. Тя е авторка и на любовни исторически романи, които подписва като Аманда Куик (под този псевдоним е издавана и у нас). Пише и футуристични романи, които публикува под артистичното име Джейн Касъл. Но най-добрите й творби носят истинското й име – Джейн Ан Кренц. Те са предимно в жанра на романтичния съспенс, в който любовната интрига е умело съчетана с криминален сюжет. Кренц е майсторка на напрежението. Тя умее да прикове вниманието на читателя и да опъне нервите му така, както го правят най-добрите автори на трилъри, като Патерсън и Балдачи.

Писателката е автор на над 50 бестселъра в класацията на „Ню Йорк Таймс“. Общият тираж на книгите й надхвърля 27 милиона екземпляра. Те са номинирани над 20 пъти за награди в жанра романтика. Кренц е носителка на наградата „Джейн Остин Комеморътив Медъл“ на списание „Романтик Таймс“ за приноса си в жанра на романтичната литература. Тя вярва все повече в значението и приноса на този вид четиво в живота на жените по цял свят.

Сред нейните книги, издадени на български, са „Горещи следи“, „Проклятието“, „Опасни тайни“, „Огнени кристали“, „Пророчески сънища“, „Ангел хранител“ и други. Сега читателите на Джейн Ан Кренц ще могат да се запознаят и с най-новата й книга – „Не се доверявай на никого“.

Електронна книжарница "Хермес"
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар