четвъртък, 27 октомври 2016 г.

„Опасни тайни“ на Лиса Рене Джоунс оставя читателя в сладко очакване.

Опасни тайни“ е втората книга от поредицата за Братята Уокър. За книга от този жанр тя надмина очакванията ми - динамична, интригуваща, държи те в напрежение до финала.
Историята на Джули и Люк започва отдавна, за да достигне своята кулминация пред лицето на смъртта. Историята разказва за двама души, които се борят с раните и болките от миналото. След поредното дело в ръцете на Джули попада дневникът на мъртва жена. Един дневник, който се оказва смъртоносен. Една жена е готова да рискува всичко за справедливостта. Един мъж е готов да стигне до крайност, за да спаси своята половинка.

http://hermesbooks.com/opasni-tajni-kniga-2-bratjata-uok-r.html


Алчност, ревност, завист, отмъстителност се преплитат като змии, за да се изправят срещу истината и почтеността. Страст и любов, опасност и убийства, неочакван „лош герой“. Всичко е добре съчетано, оставяйки читателя в сладко очакване.

Опасни тайни“ си заслужава да отделите време за нея. Хареса ми това, че до последните страници не знаех кой е „Водното конче“. Кой е този, който е описан в дневника на мъртвата жена. Малко са книгите, в които до последно не се знае кой е посредникът, кой в действителност прецаква, кой е убиецът, кой е Той...
Опасни тайни“ е романтичен трилър, който не отстъпва по нищо на бестселърите от този жанр.


Радина Йорданова

Няма коментари:

Публикуване на коментар