Пропускане към основното съдържание

„Опасни тайни“ на Лиса Рене Джоунс оставя читателя в сладко очакване.

Опасни тайни“ е втората книга от поредицата за Братята Уокър. За книга от този жанр тя надмина очакванията ми - динамична, интригуваща, държи те в напрежение до финала.
Историята на Джули и Люк започва отдавна, за да достигне своята кулминация пред лицето на смъртта. Историята разказва за двама души, които се борят с раните и болките от миналото. След поредното дело в ръцете на Джули попада дневникът на мъртва жена. Един дневник, който се оказва смъртоносен. Една жена е готова да рискува всичко за справедливостта. Един мъж е готов да стигне до крайност, за да спаси своята половинка.

http://hermesbooks.com/opasni-tajni-kniga-2-bratjata-uok-r.html


Алчност, ревност, завист, отмъстителност се преплитат като змии, за да се изправят срещу истината и почтеността. Страст и любов, опасност и убийства, неочакван „лош герой“. Всичко е добре съчетано, оставяйки читателя в сладко очакване.

Опасни тайни“ си заслужава да отделите време за нея. Хареса ми това, че до последните страници не знаех кой е „Водното конче“. Кой е този, който е описан в дневника на мъртвата жена. Малко са книгите, в които до последно не се знае кой е посредникът, кой в действителност прецаква, кой е убиецът, кой е Той...
Опасни тайни“ е романтичен трилър, който не отстъпва по нищо на бестселърите от този жанр.


Радина Йорданова

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книгите за лятната ваканция - задължителни!

За някои деца четенето на книги през ваканцията е истинско мъчение, може би от факта, че на всички списъци слагат думата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Затова съвета ни е да накарате децата си да забравят тази дума и да наблегнат на това, което е написано в самите книги. 
Много деца следят точно колко страници са прочели, но когато започнат да четат откриват очарованието на новите светове, които книгите им разкриват.
Решихме да помогнем на родителите, които се чудят какви точно бяха книгите в списъка за лятото. Но първо няколко съвета за вас и вашите дечица:
Правила за четене:
1. Не вземай книгата с мръсни ръце.
2. Не прави бележки върху книгата. Направи си и използвай книгоразделител.
3. Съхранявай книгите грижливо.
4. Изяснявай си значението на неизвестните думи – търси ги в тълковния речник или попитай възрастните.
5. Старай се да разбираш и да си представяш това, което четеш.

А  също така да не забравяме и:А сега и примерните списъци:
За втори клас:
Български народни приказки
Приказен свят” – А. К…

5 нови романтични заглавия, които да прочетете в летните дни

Преди няколко дни настъпи астрономическото лято, а какво по-подходящо време от това за книги на любовна тематика?  Представяме ви пет нови романтични романа, в които да се потопите през предстоящите летни дни. 
💖 💖 💖
"В града на замечтаните кули" от Джулия Уелан 
- Първото ни предложение отвежда в Оксфордския университет, където Елинор Дъран отива да изучава английска литература от 19. век. Вместо да попадне на любимата си професорка там обаче, тя се натъква на друг преподавател - Джейми Дейвънпорт - човекът, съсипал дрехите й сутринта. Въпреки неприятната си първа среща, Елинор и Джейми бързо намират допирните точки помежду си, но скоро Елинор се оказва на кръстопът - да се отдаде на любовта, или да се върне в родното си място, където да продължи обещаваща кариера.
                                                                 💖 💖 💖
"Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс
- Наскоро преиздадена с нова, свежа визия, "Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс…

"Освен това танцувам" - вдъхновяващ роман, съставен единствено от писма

Драги мой, Със сигурност си запознат с вълнението да си пишеш с някого. Не SMS-и от рода на: „Купи хляб, като се прибираш“, а истинска кореспонденция, изискваща внимание, обгрижване, размисъл. О, колко сладко е чакането на писмо! Да дойде пощальонът и да донесе обикновен бял плик, криещ необикновени възможности и то предназначени само за теб (макар че, признавам, през това време на годината мръсникът носи само известия за плащане на данъци). В днешната дигитална ера чакането дори не е дълго. Искаш да споделиш мислите си с някого, написваш му и-мейл и – клик! – писмото е изпратено, а в рамките на минути може да бъде и прочетено. Шеметната скорост на съвременната кореспонденция е дори още по-пристрастяваща. Точно това правят Аделин Пармелан и Пиер-Мари Сото – пристрастяват се към електронните писма, които си разменят по колкото пъти на ден си искат. В тях споделят несподелими истини като това, че Пиер-Мари вече причислява себе си към бившите писатели, защото не може да съчини и къс р…