вторник, 2 май 2017 г.

Четейки "Зад затворените врати", помнете – не се доверявайте на красивите невинни лица

Обичате ли мистерии? Харесва ли ви докато четете всяка една секунда да бъде заета от кроенето на различни схеми? Какво се е случило, кой е виновникът, кое е довело до това и най-важното... как ще се разплетат възлите, държащи мистерията скрита? Заповядайте „Зад затворените врати“Б.А. Парис и открийте отговорите.
Преди да отворите първите страници, настройте се, че в следващите дни сетивата ви ще бъде екстра чувствителни. Всеки шум ще е подозрителен и няма да можете да спрете да се оглеждате през рамо. А какво по-хубаво от това за един фен на мистериите. За истинските почитатели на жанра, няма да е предизвикателство да открият „кухите стени“, в които са скрити тайните на героите и лъжливите огледала, показващи обърнати образи.
http://hermesbooks.com/zad-zatvorenite-vrati.html
Четейки "Зад затворените врати", помнете – не се доверявайте на красивите невинни лица, не вярвайте на всяка сладка дума и не подминавайте предупреждението „Твърде хубаво, за да е истина.“, защото зад затворените врати дори и перфектната жълта стая може да промени цвета си.

Петя Асенова
Книжарница „Хермес“, Парадайс Център

Няма коментари:

Публикуване на коментар