Пропускане към основното съдържание

Какво ще се получи, ако едно красиво момиче, което няма абсолютно никакво отношение към спорта, получи в наследство цял един отбор по американски футбол?


Какво ще се получи, ако едно красиво момиче, което няма абсолютно никакво отношение към спорта, получи в наследство цял един отбор по американски футбол?

http://hermesbooks.com/izbrah-teb.html


Фийб Съмървил е жена малко над 30-те. Природата я е надарила с привлекателна за мъжете външност и тя успешно се е научила да я използва в своя полза вместо в своя вреда. Има изградена репутация на ексцентрична дама със скандално минало. Фийби Съмървил трябва по някакъв начин да се справи с това ново предизвикателство пред нея. Още повече, че се сблъсква с треньора на отбора, Дан Кейлбоу по прякор Ледения, който е известен със своята опърничавост и корав характер.
Дан Кейлбоу е бивш куотърбек и настоящ треньор наЧикаго старс”. Със своите огромни размери и труден характер, близо 40 годишния Дан всява чувство на почитание, премесено с доза страх в околните. Всъщност обаче, той е просто един мъж, който вече е достатъчно уморен отигрии копнее да създаде семейство. Той е праволинеен, сексистки настроен и единствената му цел е отборът да се класира на финалите.

Изненадващият и непредсказуем сюжет на Избрах теб въвлича читателя в една история за сложни човешки взаимоотношения между едни герои, които са толкова очарователно сбъркани, че просто няма начин да не ги заобичаш. Увлекателна дамска книга, с диалози пълни с много хумор, в която се влюбваш толкова, че ти се иска веднага да прочетеш и останалите книги от поредицата.Десислава Димчева Комитова-Воева

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книгите за лятната ваканция - задължителни!

За някои деца четенето на книги през ваканцията е истинско мъчение, може би от факта, че на всички списъци слагат думата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Затова съвета ни е да накарате децата си да забравят тази дума и да наблегнат на това, което е написано в самите книги. 
Много деца следят точно колко страници са прочели, но когато започнат да четат откриват очарованието на новите светове, които книгите им разкриват.
Решихме да помогнем на родителите, които се чудят какви точно бяха книгите в списъка за лятото. Но първо няколко съвета за вас и вашите дечица:
Правила за четене:
1. Не вземай книгата с мръсни ръце.
2. Не прави бележки върху книгата. Направи си и използвай книгоразделител.
3. Съхранявай книгите грижливо.
4. Изяснявай си значението на неизвестните думи – търси ги в тълковния речник или попитай възрастните.
5. Старай се да разбираш и да си представяш това, което четеш.

А  също така да не забравяме и:А сега и примерните списъци:
За втори клас:
Български народни приказки
Приказен свят” – А. К…

"Освен това танцувам" - вдъхновяващ роман, съставен единствено от писма

Драги мой, Със сигурност си запознат с вълнението да си пишеш с някого. Не SMS-и от рода на: „Купи хляб, като се прибираш“, а истинска кореспонденция, изискваща внимание, обгрижване, размисъл. О, колко сладко е чакането на писмо! Да дойде пощальонът и да донесе обикновен бял плик, криещ необикновени възможности и то предназначени само за теб (макар че, признавам, през това време на годината мръсникът носи само известия за плащане на данъци). В днешната дигитална ера чакането дори не е дълго. Искаш да споделиш мислите си с някого, написваш му и-мейл и – клик! – писмото е изпратено, а в рамките на минути може да бъде и прочетено. Шеметната скорост на съвременната кореспонденция е дори още по-пристрастяваща. Точно това правят Аделин Пармелан и Пиер-Мари Сото – пристрастяват се към електронните писма, които си разменят по колкото пъти на ден си искат. В тях споделят несподелими истини като това, че Пиер-Мари вече причислява себе си към бившите писатели, защото не може да съчини и къс р…

"Тънкото изкуство да не ти пука" - Марк Менсън

Заглавие: "Тънкото изкуство да не ти пука" Автор: Марк Менсън Издателство: Хермес Жанр: Приложна психологияС отварянето на хората към духовното и  желанието за саморазвитие, литературният пазар буквално бива заливан с литература на такава тематика. Всяка книга обещава изцеление, справяне с демоните в главите ни, с негативните и токсични мисли. „Прочетете тази книга и утре ще се събудите нов човек“, „Тази книга ще преобърне и промени живота ви“, „В ръцете си държите ключа към добрия и щастлив живот“. Да, ама не. 
След многото прочетени книги за самопомощ, открих, че повечето следват една и съща линия, едни и същи шаблонни фрази, ако щете и заглавия. Реших все пак да хвърля поглед на „Тънкото изкуство да не ти пука“, за която знаех две неща: реализира рекордни продажби и зае първо място в не една и две класации. И според мен напълно заслужено. 
Авторът е американски блогър, искрен до болка, остроумен до смях и... пишещ доста увлекателно. Не очаквайте от него да ви даде съвети как д…