четвъртък, 28 юли 2016 г.

Какво ще се получи, ако едно красиво момиче, което няма абсолютно никакво отношение към спорта, получи в наследство цял един отбор по американски футбол?


Какво ще се получи, ако едно красиво момиче, което няма абсолютно никакво отношение към спорта, получи в наследство цял един отбор по американски футбол?

http://hermesbooks.com/izbrah-teb.html


Фийб Съмървил е жена малко над 30-те. Природата я е надарила с привлекателна за мъжете външност и тя успешно се е научила да я използва в своя полза вместо в своя вреда. Има изградена репутация на ексцентрична дама със скандално минало. Фийби Съмървил трябва по някакъв начин да се справи с това ново предизвикателство пред нея. Още повече, че се сблъсква с треньора на отбора, Дан Кейлбоу по прякор Ледения, който е известен със своята опърничавост и корав характер.
Дан Кейлбоу е бивш куотърбек и настоящ треньор наЧикаго старс”. Със своите огромни размери и труден характер, близо 40 годишния Дан всява чувство на почитание, премесено с доза страх в околните. Всъщност обаче, той е просто един мъж, който вече е достатъчно уморен отигрии копнее да създаде семейство. Той е праволинеен, сексистки настроен и единствената му цел е отборът да се класира на финалите.

Изненадващият и непредсказуем сюжет на Избрах теб въвлича читателя в една история за сложни човешки взаимоотношения между едни герои, които са толкова очарователно сбъркани, че просто няма начин да не ги заобичаш. Увлекателна дамска книга, с диалози пълни с много хумор, в която се влюбваш толкова, че ти се иска веднага да прочетеш и останалите книги от поредицата.



Десислава Димчева Комитова-Воева

Няма коментари:

Публикуване на коментар