Пропускане към основното съдържание

Потопете се във водите на Корфу с Нора Робътс и "Огнената звезда"

Започвайки трилогията "Пазителите", вие ще се потопите в една приказна история за три сияйни богини и три необикновени звезди, създадени от тях в чест на новата им кралица, за да разпръсват светлина и любов над целия свят. Но както всяка приказка, тази също има своята вещица, която дебне в тъмнината и копнее да притежава тези звезди.

http://hermesbooks.com/ognenata-zvezda-kniga-1-pazitelite.htmlВ „Огнената звезда” вие ще се впуснете в невероятно спасително приключение, което ще ви остави без дъх. Ваши спътници ще бъдат единствените, способни да спасят света от неговия край. Те са избраните – шест необикновени личности, много различни на пръв поглед, но обединени от общата мисия. Техните различия не са само външни – всеки от тях е уникален и крие своята шокираща за всеки нормален човек тайна, но именно това ги събира и изправя срещу най-голямото зло, застрашаващо всичко хубаво в познатия ни свят, дори светлината – Нереза, която копнее унищожи всичко, за да остави след себе си само мрак; богинята, която жадува да дойде мигът, в който да отпразнува своята безусловна и безгранична власт.


Има три причини да прочетете първата книга от трилогията "Пазителите":
Първо: Харесвате Нора Робъртс. Вече сте чели нейни книги, познавате начина й на писане, харесвате нейния стил, динамиката на действията, които описва, увлекателните истории. Може да четете Нора Робъртс от години, но тази книга ще провокира сетивата ви да пожелаят различния жанр, различния свят, в който няма невъзможни неща. Прочетете „Огнената звезда”, защото тук ще откриете кое е онова, което кара милиони хора по света да копнеят да прочетат всяка нова книга на Нора Робъртс – нейната непредсказуемост.
Второ: Не харесвате Нора Робъртс. Чели сте нещо от нея, но не смятате, че тя е вашият автор. Това е причина да пробвате нещо различно от нея, защото „Огнената звезда” не е книга от удобния й жанр, с който покорява дамските сърца по света. Това е фентъзи история, която ще покори вашето сърце.
Трето: Никога не сте чели книга от Нора Робъртс. Това ни най-малко не трябва да ви притеснява, напротив, това ще ви помогне да подходите непреднамерено към трилогията и да се насладите изцяло на историята. Дори да не сте фентъзи фен, книгата ще ви хареса, защото необикновените елементи са толкова умело втъкани, че и за миг няма да ви се сторят неправдоподобни.
Освен всичко останало, тази книга е един страхотен начин да прекарате останалата част от лятото – потопени с героите й във водите край бреговете на Корфу. Ще ви хареса!

*На книжния пазар от 04.08.2016 г.!
*Купете до 04 август с 25% отстъпка тук!

Петя Мешкова

Коментари

Популярни публикации от този блог

Книгите за лятната ваканция - задължителни!

За някои деца четенето на книги през ваканцията е истинско мъчение, може би от факта, че на всички списъци слагат думата ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ! Затова съвета ни е да накарате децата си да забравят тази дума и да наблегнат на това, което е написано в самите книги. 
Много деца следят точно колко страници са прочели, но когато започнат да четат откриват очарованието на новите светове, които книгите им разкриват.
Решихме да помогнем на родителите, които се чудят какви точно бяха книгите в списъка за лятото. Но първо няколко съвета за вас и вашите дечица:
Правила за четене:
1. Не вземай книгата с мръсни ръце.
2. Не прави бележки върху книгата. Направи си и използвай книгоразделител.
3. Съхранявай книгите грижливо.
4. Изяснявай си значението на неизвестните думи – търси ги в тълковния речник или попитай възрастните.
5. Старай се да разбираш и да си представяш това, което четеш.

А  също така да не забравяме и:А сега и примерните списъци:
За втори клас:
Български народни приказки
Приказен свят” – А. К…

5 нови романтични заглавия, които да прочетете в летните дни

Преди няколко дни настъпи астрономическото лято, а какво по-подходящо време от това за книги на любовна тематика?  Представяме ви пет нови романтични романа, в които да се потопите през предстоящите летни дни. 
💖 💖 💖
"В града на замечтаните кули" от Джулия Уелан 
- Първото ни предложение отвежда в Оксфордския университет, където Елинор Дъран отива да изучава английска литература от 19. век. Вместо да попадне на любимата си професорка там обаче, тя се натъква на друг преподавател - Джейми Дейвънпорт - човекът, съсипал дрехите й сутринта. Въпреки неприятната си първа среща, Елинор и Джейми бързо намират допирните точки помежду си, но скоро Елинор се оказва на кръстопът - да се отдаде на любовта, или да се върне в родното си място, където да продължи обещаваща кариера.
                                                                 💖 💖 💖
"Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс
- Наскоро преиздадена с нова, свежа визия, "Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс…

"Освен това танцувам" - вдъхновяващ роман, съставен единствено от писма

Драги мой, Със сигурност си запознат с вълнението да си пишеш с някого. Не SMS-и от рода на: „Купи хляб, като се прибираш“, а истинска кореспонденция, изискваща внимание, обгрижване, размисъл. О, колко сладко е чакането на писмо! Да дойде пощальонът и да донесе обикновен бял плик, криещ необикновени възможности и то предназначени само за теб (макар че, признавам, през това време на годината мръсникът носи само известия за плащане на данъци). В днешната дигитална ера чакането дори не е дълго. Искаш да споделиш мислите си с някого, написваш му и-мейл и – клик! – писмото е изпратено, а в рамките на минути може да бъде и прочетено. Шеметната скорост на съвременната кореспонденция е дори още по-пристрастяваща. Точно това правят Аделин Пармелан и Пиер-Мари Сото – пристрастяват се към електронните писма, които си разменят по колкото пъти на ден си искат. В тях споделят несподелими истини като това, че Пиер-Мари вече причислява себе си към бившите писатели, защото не може да съчини и къс р…