сряда, 4 юли 2018 г.

5 нови романтични заглавия, които да прочетете в летните дни


Преди няколко дни настъпи астрономическото лято, а какво по-подходящо време от това за книги на любовна тематика? 
Представяме ви пет нови романтични романа, в които да се потопите през предстоящите летни дни. 

💖 💖 💖


- Първото ни предложение отвежда в Оксфордския университет, където Елинор Дъран отива да изучава английска литература от 19. век. Вместо да попадне на любимата си професорка там обаче, тя се натъква на друг преподавател - Джейми Дейвънпорт - човекът, съсипал дрехите й сутринта. Въпреки неприятната си първа среща, Елинор и Джейми бързо намират допирните точки помежду си, но скоро Елинор се оказва на кръстопът - да се отдаде на любовта, или да се върне в родното си място, където да продължи обещаваща кариера.

                                                                     💖 💖 💖

"Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс

- Наскоро преиздадена с нова, свежа визия, "Първата дама" от Сюзън Елизабет Филипс гарантира хумор, романтика, остроумни диалози, както всички книги на авторката. Разказваща за млада вдовица на президента на САЩ, която се оказва в компанията на един непознат и две осиротели деца, книгата ще ви потопи в едно забавно приключение из американските пътища. 







               💖 💖 💖  

"Гласът на любовта" от Мия Шеридан 

- Ако търсите нещо малко по-драматично, но все така наситено с любов, то ви предлагаме да се насочите към "Гласът на любовта" - историята на двама души с трагично минало. Арчър, който след инцидент в детството губи родителите си и своя глас, а заедно с това и възможността за нормален живот и Бри, която търси бягство в малкото градче Пелион от ужасяваща нощ в миналото си, белязала я с кошмарни спомени. Дали любовта е способна да спаси двамата?






💖 💖 💖                                                                      

"Ти, аз, всичко" от Катрин Айзък                                       
                            
- Готова на всичко за бъдещето на десетгодишния си син, болната от тежко генетично заболяване - Джес, решава тримата с баща му, с когото почти не поддържат връзка, да прекарат пет седмици заедно. А тези пет седмици са изпълнени с прекрасни моменти, които научават Джес да оценява малките радости в живота. 








  
 💖 💖 💖                                                                     


"Щастието на човешките същества" от П. З. Райзин           



- Завършваме с една любовна история, която намигва към бъдещето. "Щастието на човешките същества" разказва за изкуствен интелект,  който се заема със задачата да намери най-подходящия партньор за своето "любимо човешко същество" - Джен. Когато той най-накрая намира идеалния партньор за Джен, двамата се оказват разделени от цял океан разстояние, а човешките емоции изглеждат далеч по-сложни, отколкото машината си е мислела...


Няма коментари:

Публикуване на коментар