четвъртък, 28 март 2013 г.

Единадесетата книжарница „Хермес“ отваря врати в „Парадайс Център“

На 28 март 2013 година ще бъде открита единадесетата книжарница „Хермес“. Тя се намира в първия лайфстайл мол в България - „Парадайс Център“. Верни на максимата, че нашите клиенти трябва да бъдат посрещнати и изпратени с усмивка, „Хермес“ отваря поредната модерна книжарница в България.



Многобройни атракции, разположени в различни точки на мола, ще отбележат тържествения ден. Голяма сцена ще бъде разположена в зоната на заведенията за хранене с програма от 12.00 до 19.30 часа. Сред основните изпълнители са звездите на българската сцена – Графа, Миро, Ангел и Моисей, Рафи, Дивна, героите на Пълна лудница, премиерният спектакъл на Светослав Месичков с участието на Виолета Марковска. 




Една от най-актуалните звезди на съвременната музикална сцена, британецът Low Deep T, ще е сред специалните гости, които ще пристигнат за откриването на Paradise Centеr в София. Английският изпълнител ще бъде сред първите посетители на първия лайфстайл мол в страната, като ще раздаде също и автографи на своите фенове.




Специално за децата са предвидени детска сцена на същия етаж, както и детски кът на ниво -1, където се намира и книжарница „Хермес“. Детската програма ще е с продължителност от 6 часа и ще включва многобройни интерактивни анимации. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар