вторник, 28 февруари 2017 г.

Силвия Дей ни въвлича в един екстаз от изпепеляващи чувства в "Жега"

И този път Силвия Дей ни въвлича в един екстаз от изпепеляващи чувства и буйна страст, на която няма как да не се отдадеш...


http://hermesbooks.com/zhega.htmlГлавната роля е отредена на два много различни и ексцентрични персонажа.
Той: Щатски шериф Джаред Камерън е изпратен да разследва серия от палежи в едно крайбрежно градче, в което цари страх и паника, а хората искат отговори. Донякъде недодялан, донякъде грубиян, шерифа е обрисуван и като истински мачо, който без капчица срам може да поиска всичко от една жена.
Тя: Дарси Майкълс -инспекторка от противопожарна служба, красива и крехка, загубила най-близкия си човек, загубила много и в пожарите, нейните спомени нейните любими места, където е израснала, тя е решена разследването да стигне до край и да накаже престъпника.
Още от първия ден се появява едно неочаквано усложнение, погледите на Джаред и Дарси се срещат, от което сякаш протича електрически ток, двамата до толкова са привлечени един от друг, че не мога да скрият емоциите, които бушуват в тях. Покрай разследването те се сближават и техните чувства един към друг все повече личат. Една неочаквана покана за неангажираща връзка от страна на шерифа отключва тяхната неудържима страст и те ? се отдават до край.

А дали не е любов от пръв поглед?
Разследването стига до неочакван и изненадващ поврат, нещата които излизат на яве още повече сближават шерифа и Дарси. До толкова, че след разкриването на случая те стигат до заключение, че това не е просто временно изживяване, а нещо много по-истинско, нещо което за няколко седмици е прераснало в любов.
Това не е просто поредния еротичен роман, а една вълнуваща, мистериозна история с криминална нотка, която ще ви зададе много въпроси, която ще нажежи страстите и накрая ще ви сгрее.


Десислава Комитова-Воева

Няма коментари:

Публикуване на коментар