събота, 4 март 2017 г.

„Митът за харизмата“ или как да последваме и най-смелите си мечти

Книгата „Митът за харизмата“ на Оливия Кабейн ще ви помогне не просто да придобиете харизма, но и да напреднете в кариерата си, да осъществите плановете си, да създадете нови контакти, да подобрите социалното си общуване и личните си взаимоотношения. А защо да не упражните новооткритата си харизма, като последвате най-смелите си мечти!
http://hermesbooks.com/mit-t-za-harizmata.html

„Митътза харизмата“ хвърля светлина върху мистичната привлекателност, за която понякога завиждаме на другите. Авторката ни дава чудесни практични идеи, с чиято помощ всеки може да увеличи ефективността и въздействието, което упражнява върху другите.

Според авторката личният магнетизъм е умение, което всеки може да усвои и развие. Тя развенчава мита за харизмата, като разкрива и анализира съставните й части: сила, топлота и присъствие. Оливия Кабейн дава и изпитани съвети как да приложим тези компоненти на практика, за да станем по-влиятелни и убедителни. С помощта на техниките в този наръчник – и с малко усилия и постоянство от ваша страна – ще успеете да отработите моделите на поведение, които да ви направят вдъхновяващ лидер и търсен събеседник. Независимо дали искате да подобрите отношенията в личния си живот, да напреднете в кариерата си или да развиете бизнеса си, тази книга ще ви помогне да постигнете целите си благодарение на новооткритата си харизма.

Дали ще притежавате харизма, зависи изцяло от вас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар