петък, 26 февруари 2016 г.

Какво крият другите народи от нас и защо така ревностно го пазят? Отговорът на тези и на много други въпроси ще намерите в редовете на „За кожата на едно ченге”

Божидар Димитров е виден български историк. В книгата „За кожата на едно ченге“, той описва преживяванията си като сътрудник на Държавна сигурност. Историята започва още с кандидатстването в Софийския университет „Климент Охридски”, продължава през студентските му години, вербуването му за агент и последвалите интересни събития.


Четейки книгата читателят се пренася във Ватикана опитвайки се да събере пръснати или отдавна изгубени писмени документи (доказващи българската история и претенциите ни към някои области на Балканският полуостров). Балканите винаги са били гореща точка и благодарение на тези открития сме застанали с една крачка напред в борбата за справедливост. Извор на информация за минали събития, подтикващи националното ни любопитството и желанието да прочетем следващата страница. Какво крият другите народи от нас и защо така ревностно го пазят? Отговорът на тези и на много други въпроси ще намерите в редовете на „За кожата на едно ченге”.

 Кристиян Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар