вторник, 1 март 2016 г.

„Мъжете си падат по кучки“ - тайното оръжие на жените

Ако за пореден път се убеждавате, че не винаги разбирате мъжете и те продължават да ви изненадват отрицателно то „Мъжете си падат покучки“ е за вас!


Зад провокативното заглавие на тази книгасе крият ценни съвети за всяка жена. Какво да прави и какво да не прави с мъжете, около мъжете и до мъжете. Прочита на книгата действа като превантивна мярка срещу груба грешка от страна на „слабия“ пол в отношенията със „силния“. Според съдържанието на книгата жените трябва да обръщат внимание първо на себе си, да се ценят и уважават и едва тогава биха могли да бъдат уважавани и от срещуположния пол и това е само малка част от идеите и теориите изложени в книгата.

Тънките хитрости, принципи и методи са разяснени чрез практически примери, което прави усвояването на информацията още по-ясно. Лесно приложимите трикове и съвети само могат да помогнат на всеки стига да знае как да ги използва в конкретния случай. Някои от принципите:

Принцип на привличането N2: Жените, заради които мъжете прескачат огради, не винаги са изключителни. Най-често това са жени, на които не им пука особено.“.

Принцип на привличането N5: Ако му покажете, че сте зависима от него, това убива привличането. Но ако усети, че не може да ви притежава, покоряването ви се превръща в предизвикателство за него.“.

Принцип на привличането N20: Той трябва да знае, че вие искате да бъдете с него, а не че имате нужда да бъдете с него. Само тогава ще ви възприема като равностоен партньор.“

Мъжетеси падат по кучки“ е чудесно тайно оръжие за всяка жена.


Виктория Димитрова

Няма коментари:

Публикуване на коментар