петък, 3 юли 2015 г.

"Ако на твоята планета има нещо, което си струва да направиш, то е да откриеш любовта към себе си" - цитати от книгата „Отвъдният живот на Били Фингърс“

Написана увлекателно и на достъпен език, "Отвъдният живот на Били Фингърс" дава нова информация за живота след смъртта. Историята, разказана в нея, се основава на реални събития и ще допадне на почитателите на книги като „Доказателствоза рая“ от Ибън Алегзандър и „Следитена душите“ от Майкъл Нютън.

Още с появата си на световния книжен пазар „Отвъдният живот на Били Фингърс“ предизвика сериозен медиен и читателски интерес, а отзивите за нея са отлични. Книгата е преведена на над 20 езика и вече две години не слиза от класацията на „Амазон“ за бестселъри.




***
Когато получаваш истинска любов, когато някой те обича безусловно, ти започваш да възприемаш и себе си по същия начин. Безусловно.

***
Ако на твоята планета има нещо, което си струва да направиш, то е да откриеш любовта към себе си.

***
Животът е преходен, затова не оставяй времето просто да отминава. Остави на миговете да те изпълват – както хубавите, така и лошите.

***
Думите са си думи, а мъдростта е отвъд думите. Само че умовете на хората се нуждаят от думи, към които да се придържат и които да сочат пътя отвъд тях.

***
Винаги съм смятал, че да кажеш „Благодаря ти“ е по-полезно от това да се опитваш да бъдеш благодарен. „Благодаря“ е висше послание, може би най-целебното от всички. Думата „благодаря“ те доближава до милосърдието, идващо от Вселената на душата.

***
Докато градината расте вътре в теб, поливай цветята и не забравяй, че пясъкът на духовната работа е само пясък в стридата, който създава перла. Именно дразнителят създава перлата.


***
Болката е просто част от човешкия опит, също толкова естествена, колкото е дишането, зрението или придвижването на кръвта по вените.


Няма коментари:

Публикуване на коментар