петък, 31 юли 2015 г.

Ако някой е способен да научи друг човек как да си тръгне с момиче, то това е Барни Стинсън и неговия "Наръчник на плейбоя"

Поооооознавате ли Барни? Не? Жалко. Никога не е късно обаче да се поправи подобна грандиозна грешка. Нещо повече. Самият Барни е достатъчно любезен да отдели от толкова ценното си свободно време (което иначе може да използва, за да забива мацки), за да сподели някои неща за себе си. Веднъж щом се запознаете с всички бляскави преживявания на този неповторим индивид, той ще ви награди с най-ценната информация – как да сваляте мацки. 
 
Ако някой някога в историята на човечеството е бил способен да научи друг човек как да си тръгне с момиче, то това е Барни Стинсън. Но за да можеш да следваш стъпките му, първо ти трябва подготовка. И то много сериозна. Е, не чак толкова... и невинаги, разбира се... Всъщност всичко нужно е написано в книгата на Барни (с малко помощ от Мат Кун, човека с дребния шрифт) „Наръчник на плейбоя“. След като преди няколко години първата книга на автора – „Кодекс на пича“ (както и съкратената му версия за братлета, които пътуват твърде често и нямат толкова време за четене, било то и за книгата на Стинсън – Bro on the Go), набра глобална, даже – спокойно може да се каже – космическа популярност, ето че днес имаме късмета, честта и привилегията да държим в ръце поредния шедьовър на младия талант. Веднъж щом Барни научи света на правилата между братлетата, сега дойде моментът и да сподели мъдростта си как да си хванат мацка, с която после да се хвалят пред аверите. 
 
Един съвет и от мен: започнете ли книгата, бъдете сериозни. Не прескачайте съвети, не пренебрегвайте съвети, не си мислете, че знаете повече от съветите на Барни (никой не знае повече от него). Бъдете добри братлета, слушайте Стинсън и ще стигнете далеч.



Момичета, Барни не е забравил да нахвърля и някой друг съвет в помощ на противоположния пол. Макар че според него: „За да свалите някой пич, ви трябват само две неща. Подсказка...“ Не, знаете ли какво... Най-добре да почерпите знанията направо от извора.

В заключение може да се каже само едно: това е класиката на нашето поколение, която ще продължи да грее над бъдещето на света... или най-малкото това е книжка, която ще ви накара да се усмихнете, докато се прибирате от работа или си почивате на плажа.

Петя Асенова

Няма коментари:

Публикуване на коментар